Menu
© Pirelli
Nieuws

Krack: "Benieuwd naar Snelheid Red Bull op de Komende Circuits "

2 reacties | 1064x gelezen
26-06-2023 14:43

ewald | Het Formule 1-team van Red Bull Racing domineert dit seizoen volledig. De concurrentie heeft tot nu toe geen antwoord op de snelheid van Red Bull en het verschil is aanzienlijk. Een snelle inhaalslag wordt dan ook niet verwacht. Hoewel Aston Martin enigszins dichterbij lijkt te komen, is teambaas Mike Krack voorzichtig met het trekken van conclusies.

Bron: Formule1nieuws

Sterk seizoen voor Aston Martin
Ook Aston Martin beleeft een sterk seizoen in de Formule 1. Het Britse team strijdt met Ferrari en Mercedes om de tweede plaats achter Red Bull. In Canada leken ze dichterbij Red Bull te zijn gekomen. Fernando Alonso finishte als tweede, net achter Red Bull-coureur Max Verstappen. Het gat tussen Alonso en Verstappen bedroeg ongeveer tien seconden, wat in eerdere races soms nog groter was.

Ware snelheid Red Bull
Desondanks wil Aston Martin nog niet te vroeg juichen. Teambaas Mike Krack heeft wel vertrouwen in de aanloop naar de Oostenrijkse Grand Prix. Toch daagt Krack Red Bull nog niet openlijk uit in zijn uitspraken tegenover de internationale media: "Bij onze laatste update zagen we dat het werkte. Er komen ook enkele circuits aan met veel snelle bochten. De auto is beter geworden in dat soort bochten. We zijn benieuwd naar de ware snelheid van Red Bull op de komende circuits."

Conclusie
Krack benadrukt dus dat het team van Aston Martin nog niet te overmoedig wil zijn en eerst wil zien hoe Red Bull zich zal manifesteren op de aankomende circuits. De strijd om de podiumplaatsen in de Formule 1 blijft spannend en het is interessant om te zien of Aston Martin in staat zal zijn om het gat met Red Bull verder te verkleinen in de volgende race.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Silver Member

Ik ben er nog steeds van overtuigd dat we het ware potentieel van de RB19 nog steeds niet gezien hebben. Het gemak waarmee Max als hij op kop ligt van de concurrentie weg rijdt is tekenend. Maar ook het gemak waarmee hij daarna een voorsprong stabiel houdt. Zodra iemand te dicht bij komt versnelt hij weer even. Dat wijst op een aanzienlijke reserve in snelheid. Kortom, ik denk dat de dominantie nog wel even blijft. Sorry meneer Krack.

0 26-06-2023 15:23:28
arts3
Silver Member

De volgende race op de Red Bull Ring in Oostenrijk zal te maken hebben met regen
en niet te hoge temperatuur.Ben benieuwd naar de uitslag van de race,waarbij de regenbanden worden gebruikt zonder bandenwarmers.

0 27-06-2023 10:52:19
;