Menu
© Red Bull
Nieuws

F1-rivalen voelen zich vernederd door de dominantie van Red Bull

3 reacties | 805x gelezen
10-05-2023 07:38

ewald | Aston Martin-teamambassadeur Pedro de la Rosa heeft zijn frustratie geuit over de dominantie van Red Bull in de Formule 1.

Bron: Formule1nieuws

Na de indrukwekkende overwinning van Max Verstappen in de Grand Prix van Miami, waar hij voor teamgenoot Sergio Perez en Fernando Alonso van Aston Martin finishte, verzekerde Red Bull zich van hun vierde een-tweetje van het seizoen. Dit heeft geleid tot suggesties dat het team deze campagne elke race zou kunnen winnen en de rest van het veld ver achter zich zou laten.

De la Rosa, een voormalig coureur, erkende hoe moeilijk het is om te winnen in de F1 en vindt dat elke overwinning gevierd moet worden. Hij vindt het echter ook "vernederend" hoe Red Bull voortdurend hun een-tweetjes viert terwijl de rest van de grid ze niet kan stoppen. Hij benadrukte dat dit niet alleen een probleem is voor Aston Martin, maar voor het hele F1-grid.

Ondanks zijn frustratie blijft de la Rosa vastbesloten om een einde te maken aan de winning streak van Red Bull. Hij gelooft dat elk team in de F1 hard werkt om dit doel te bereiken en dat het belangrijk is om vooruit te blijven gaan.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Geeke
Gold Member

Ik zou graag Alonso en Max voor een keer willen zien met hun bolides gewisseld. Ik denk dat AM dan wel een-tweetje kan breken :)

0 10-05-2023 15:44:33
dirk2336
Quite a regular

Wat een jankerds allemaal. Niemand had commentaar op de dominantie van Mercedes 6 jaar lang....maar nu red bull voorop rijd beginnen ze te piepen. Zal wel komen omdat alle autofabrikanten door een frisdrankproducent om de oren worden gereden.....Prutsers.

0 11-05-2023 20:53:29
Gallardo
Hoofdredacteur

Wat een gezeur en gezanik weer. Niemand had het over de dominantie van Mercedes vanaf de introductie van de hybride motoren. Die dominantie was nog vele malen groter dan wat Red Bull nu laat zien. Mercedes reed met afgeknepen motoren rond om dat anders het hele veld op meer dan een ronde zou worden gezet.

0 12-05-2023 10:36:56
;