Menu
© Pirelli
Nieuws

Norris uit zijn zorgen over de GP van Miami

9 reacties | 1265x gelezen
04-05-2023 10:14

ewald | Lando Norris, coureur van McLaren, heeft zijn zorgen geuit over de komende Grand Prix van Miami. Hij gelooft dat de race een uitdaging zal zijn voor zijn team vanwege hun gebrek aan lineaire snelheid in vergelijking met hun rivalen.

Bron: Formule1nieuws

Norris had moeite om de veel snellere auto's van Aston Martin en Mercedes bij te houden tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan, ondanks kwalificatie in de top zeven. De auto van McLaren kampt met overmatige luchtweerstand, wat leidde tot een slechte balans en set-up problemen in de eerste paar races van het seizoen.

Norris verwacht dat hun strijd zal doorgaan in Miami, dat een mix van lange rechte stukken met hoge snelheid kent. Hij verklaarde dat "het moeilijk is. Net als lineaire snelheid weten we waar we zijn, maar het is nog steeds behoorlijk schokkend. Hij is ook van mening dat de MCL60 geen snelheid heeft in de bochten, waardoor het voor hen nog moeilijker wordt om auto's in te halen die op de rechte stukken zijn weggereden. Desondanks blijft Norris optimistisch en hoopt hij dat er enkele updates kunnen worden aangebracht om hun prestaties te verbeteren.

Norris scoorde voor de tweede keer dit seizoen in Baku nadat McLaren de eerste twee races van het jaar in Bahrein en Saoedi-Arabië miste. Hij weet echter dat er nog veel werk aan de winkel is om de prestaties van hun auto te verbeteren. Nu de Grand Prix van Miami snel nadert, zullen Norris en zijn team hard moeten werken om hun lineaire snelheidstekort te overwinnen en een goed gevecht met hun rivalen aan te gaan.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;