Menu
© Ferrari
Nieuws

Hamilton reageert op geruchten rondom Leclerc

9 reacties | 1989x gelezen
28-04-2023 09:22

ewald | Lewis Hamilton heeft gereageerd op geruchten dat Charles Leclerc met Mercedes heeft gesproken over zijn vervanging, en zegt dat het normaal is dat coureurs relaties hebben met andere Formule 1-teambazen.

Bron: Formule1nieuws

Het contract van Hamilton met Mercedes loopt eind 2023 af en er zijn geen garanties dat hij nieuwe voorwaarden zal ondertekenen, gezien de recente inzinking van het team en zijn ambitie om een recordbrekende achtste titel te winnen. Leclerc, die voor Ferrari racet, wordt aangeprezen als een potentiële vervanger van Hamilton, maar hij houdt vol dat hij toegewijd is aan zijn huidige team.

Ondanks de geruchten zegt Hamilton dat hij zich niet druk maakt over het potentieel van Leclerc om hem te vervangen, zelfs niet nadat Leclerc zijn eigen contract aan het einde van het seizoen 2024 afloopt. Op de vraag van de media of de geruchten enige invloed op hem hadden, antwoordde Hamilton dat alle coureurs relaties hebben met teambazen en dat hij blij is met zijn huidige team en dankbaar voor hun reis samen. Hij voegde eraan toe dat de geruchten geen enkele invloed op hem hebben.

Leclerc heeft ook suggesties ontkend dat hij via de telefoon met Mercedes-baas Toto Wolff had gesproken. Hij herhaalde zijn doel om wereldkampioen te worden met Ferrari en zei dat hij toegewijd is aan het team. Desondanks gaan de speculaties over de toekomst van Leclerc door, waarbij velen geloven dat hij bij Ferrari weggelokt zou kunnen worden als de juiste gelegenheid zich voordoet.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;