Menu
© Mercedes
Nieuws

Hamilton kan in potentie de problemen van Ferrari oplossen volgens Eddie Jordan

9 reacties | 1251x gelezen
21-04-2023 11:50

ewald | Eddie Jordan, voormalig teambaas, heeft gesuggereerd dat Lewis Hamilton veel van Ferrari's problemen zou kunnen "uitroeien" als hij naar het team zou verhuizen.

Bron: Formule1nieuws

Ondanks een moeilijke start van het seizoen 2023 voor Mercedes, heeft Hamilton eerder het idee om ergens anders heen te gaan gebagatelliseerd. Er wordt echter nog steeds gespeculeerd over de vraag of de Brit zou overwegen om van team te veranderen als de strijd van de Silver Arrows voortduurt. Ex-F1-coureur Martin Brundle heeft zich afgevraagd of een overstap naar Ferrari haalbaar zou zijn, en Jordan heeft nu meegewogen en gesuggereerd dat het toetreden tot de Scuderia van Hamilton een ideale samenwerking voor beide partijen zou kunnen zijn.

Jordan is van mening dat de toetreding van Hamilton tot Ferrari een positieve invloed kan hebben bij het aanpakken van hun problemen. Nu Ferrari's titeluitdaging in 2023 wegglijdt na een reeks betrouwbaarheids-problemen, coureurs-fouten en strategie-ongelukken, denkt Jordan dat Hamilton hen een nieuw gevoel van richting kan geven. Hij denkt dat Hamilton veel van de kleine problemen die Ferrari heeft gehad zou oplossen, en hij zou ze echt kunnen opschudden. Jordan ziet het als een geweldig verhaal en zijn droom, maar het is onwaarschijnlijk dat het gaat gebeuren.

Jordan denkt dat Lewis Hamilton een verandering nodig heeft als hij door wil gaan. Hij gelooft dat Hamilton moet worden opgeschud vanwege zijn mentaliteit, gedrevenheid, initiatief en plezier. Italiaans leren, pasta dealen en eten met die gasten, het is een andere wereld. Jordan heeft een team geleid en zag altijd hoe anders Ferrari werkt en hij zou Lewis graag in die omgeving zien. Jordan denkt dat er maar één plek is waar Hamilton naar toe zou kunnen gaan, en dat is Ferrari. Hij denkt dat het misschien een match made in heaven is en dat Ferrari moet worden opgeschud.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;