Menu
© Mercedes
Nieuws

Wolff belooft regelmatig upgrades te leveren

9 reacties | 1248x gelezen
21-04-2023 09:44

ewald | Mercedes heeft beloofd om consequent upgrades uit te voeren tijdens de "volgende paar" Formule 1-races.

Bron: Formule1nieuws

Het team had een ondermaatse start van het seizoen, wat teambaas Toto Wolff ertoe bracht een complete ontwerprevolutie van hun W14-auto te beloven. Mercedes is bezig met een inhaalslag op de weggelopen kampioenschapsleider Red Bull. Geleidelijke verbeteringen in Saoedi-Arabië en Australië hebben echter hoop geboden dat meer snelheid uit de Mercedes-auto kan worden gehaald. Het team gelooft nu dat er een 'duidelijke' ontwerprichting is voor de rest van het seizoen.

Wolff heeft een consistente stroom upgrades beloofd in de 'komende paar races'. Hij deelde zijn opwinding over het aantal ontwikkelingen dat naar de raceweekenden werd gebracht, maar vuurde een waarschuwing af om de verwachtingen "realistisch" te houden. Wolff herhaalde zijn vertrouwen in het team en benadrukte de prestatie dips waarmee de meeste topsport teams op een bepaald moment worden geconfronteerd. Hij gelooft 100 procent in hun organisatie en erkent dat geen enkel sportteam ooit elk seizoen heeft gewonnen.

Mercedes zal naar verwachting sneller met nieuwe ontwikkelingen komen dan de Emilia-Romagna GP, die plaatsvindt na de komende Grands Prix van Azerbeidzjan en Miami. Wolff sprak zijn vertrouwen uit in het team en verklaarde dat de machine in Brixworth en Brackley in hoog tempo blijft draaien. De prestaties van de auto en Power Unit worden gemaakt in deze twee fabrieken. Het perspectief van het team is niet altijd gericht op één raceweekend of zelfs maar op één seizoen. Ze streven ernaar hun capaciteiten op te bouwen, zodat ze gedurende meerdere jaren succesvol zijn.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;