Menu
© Mercedes
Nieuws

Mercedes-fans ontvangen een openhartig bericht van Wolff: de reis was een uitdaging

9 reacties | 1246x gelezen
17-04-2023 09:48

ewald | Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft de fans van het team bedankt voor hun steun tijdens een uitdagende start van het seizoen.

Bron: Formule1nieuws

De Silver Arrows staan momenteel derde in het constructeurskampioenschap, achter Red Bull en Aston Martin, na problemen met hun W14-auto. In een videoboodschap die door Mercedes werd gedeeld, erkende Wolff dat de moeilijkheden de opwinding van het seizoen hadden vergroot door te zeggen: "Het is niet gemakkelijk geweest, maar als dat zo was, zou het niet zo spannend zijn en zou het geen Formule 1 zijn." Eén het toppunt van autoracen.”

Ondanks de worstelingen van het team zei Wolff dat Mercedes "enthousiast" was over wat ons te wachten stond en dat er in de fabrieken van het team aan gewerkt werd om hun vooruitzichten te verbeteren. De annulering van de Chinese Grand Prix heeft geresulteerd in een onderbreking van vier weken op de kalender, maar de F1 keert terug voor de Grand Prix van Azerbeidzjan op 28-30 april. Wolff zei: "We zijn verheugd dat jullie allemaal voor ons juichen terwijl we racen voor ons volgende podium, overwinning of kampioenschap."

Mercedes domineerde de afgelopen jaren de F1 en won zeven opeenvolgende seizoenen zowel het coureurs- als het constructeurskampioenschap. Dit jaar is er echter een verschuiving in het fortuin, waarbij Red Bull en Aston Martin naar voren komen als serieuze uitdagers. Mercedes hoopt tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan het seizoen om te draaien en weer te winnen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;