Menu
© Pirelli
Nieuws

Aston Martin is voorzichtig met Alonso's derde titeldroom

9 reacties | 1222x gelezen
12-04-2023 07:29

ewald | Aston Martin-baas Mike Krack heeft gewaarschuwd dat je je niet moet laten meeslepen door het vooruitzicht dat Fernando Alonso een derde F1 Wereldkampioenschap wint.

Bron: Formule1nieuws.nl

Ondanks het behalen van podiumplaatsen in alle openingsrondes van het seizoen 2023, vindt Krack het belangrijk om zich te concentreren op de snelheid en het verlangen om te concurreren in plaats van op leeftijd. Met zijn 41 jaar is Alonso de oudste coureur op de grid, maar Krack maakt zich daar geen zorgen over. Hij prees Alonso's uitstekende verlangen om het goed te doen en benadrukte het belang van fit blijven.

Hoewel Krack heel blij zou zijn als Aston Martin Alonso zou helpen bij het veiligstellen van een derde titel, wil hij niet dat het team over een dergelijke mogelijkheid 'droomt'. Hij vindt het belangrijk om met beide voeten op de grond te blijven en zich te concentreren op vooruitgang naar waar ze eerder waren. Aston Martin staat momenteel op de tweede plaats in het constructeursklassement, terwijl Alonso derde staat in het WK-klassement. Krack benadrukte de noodzaak om met beide benen op de grond te blijven staan en niet te gaan dromen over een wereldtitel.

Tot slot suggereren de opmerkingen van Krack dat Aston Martin voorzichtig omgaat met het vooruitzicht dat Alonso een derde F1 Wereldkampioenschap wint. Hoewel ze hem graag zouden helpen dit te bereiken, zijn ze gericht op vooruitgang en laten ze zich niet meeslepen door dromen over een wereldtitel. Krack benadrukte hoe belangrijk het is om zich te concentreren op snelheid, verlangen en fitheid in plaats van op leeftijd, en prees Alonso's uitstekende verlangen om het goed te doen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;