Menu
© Pirelli
Nieuws

Aston Martin dringt aan op 'focus' na een indrukwekkend begin van het seizoen

9 reacties | 1255x gelezen
28-03-2023 10:59

ewald | Aston Martin-baas Mike Krack heeft het vertrouwen uitgesproken dat het team zich niet zal laten meeslepen door hun succes in het Formule 1-seizoen 2023. Het team heeft back-to-back podia behaald in Bahrein en Saoedi-Arabië via Fernando Alonso, waarbij de AMR23 een grote sprong voorwaarts heeft gemaakt om een kanshebber te worden tussen de 'grote drie' teams.

Bron: Formule1nieuws

Terwijl Alonso gelooft dat een overwinning mogelijk is in 2023, gelooft Krack dat de Silverstone-ploeg goed thuis is in het managen van verwachtingen en het behouden van focus.

Krack legde uit dat Team Silverstone al heel lang in het vak zit en dat de mensen weten hoe racen is. Hij is niet bang dat ze de grond onder de voeten zullen verliezen, maar benadrukte wel dat ze de situatie goed moeten managen. Krack voegde eraan toe dat focus behouden cruciaal is en niet automatisch. Het team moet altijd op de hoogte zijn, anders kunnen ze niet meedraaien in de top.

In Saoedi-Arabië leidde Alonso de eerste vier ronden van de race, wat de eerste keer was dat Aston aan de leiding reed sinds de twee ronden van Sebastian Vettel tijdens de Grand Prix van de Verenigde Staten in 2022. Krack verwacht een sterke reactie op het "enorme momentum" en de "energie" die het team heeft opgedaan. Hij zei dat er een aanzienlijke boost is in het moreel en dat iedereen blij is. Het team had een nabespreking op kantoor, waar mensen het hele weekend analyseerden en probeerden te verbeteren. Krack voegde eraan toe dat het plezierig is om in het team te werken.

Al met al heeft Krack er alle vertrouwen in dat Aston Martin zich niet zal laten meeslepen door hun succes en de verwachtingen zal blijven managen en de focus zal behouden. De recente prestaties van het team hebben hen een aanzienlijk boost en energie gegeven, en Krack verwacht dat iedereen hard werkt om dit moment vast te houden.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;