Menu
© Ferrari
Nieuws

Sainz verwerpt beschuldigingen van ‘Ferrari crisis’ na teleurstellende start van seizoen 2023

9 reacties | 1277x gelezen
28-03-2023 10:52

ewald | Carlos Sainz heeft beweringen verworpen dat Ferrari in een Formule 1 "crisis" zit, wat suggereert dat degenen die dergelijke beweringen doen het team willen "destabiliseren".

Bron: Formule1nieuws

Ferrari heeft het in het seizoen 2023 moeilijk gehad, met hun SF23-auto die ver achterbleef bij het tempo van Red Bull's RB19. Het team strijdt momenteel met Aston Martin en Mercedes om de tweede plaats en heeft ook last van betrouwbaarheidsproblemen. Desondanks heeft Sainz, die dit seizoen als vierde en zesde is geëindigd in races, suggesties dat het team in een crisis verkeert van de hand gewezen.

Toen hem werd gevraagd naar de aandacht voor Ferrari's moeilijke start van het seizoen, verwees Sainz naar de suggesties van instabiliteit bij het team als "geruchten". Hij legde uit dat het team, ondanks de negatieve berichtgeving, duidelijk weet wat ze moeten verbeteren en hoe ze dat moeten doen. Sainz sprak zijn verbazing uit over hoe sommige mensen het team probeerden te destabiliseren door het een crisis te noemen. Hij gelooft dat het onmogelijk is om de prestaties van het team te beoordelen op basis van één race.

Er was goede hoop dat Ferrari in 2023 de grootste uitdager van Red Bull zou zijn, nadat een sterk seizoen in 2022 uiteindelijk op niets uitliep. Sainz geeft toe dat Ferrari zelf het meest getroffen is door een gebrek aan resultaten en prestaties. Hij erkent dat het team niet blij is met het verloop van de eerste race en zet zich in om hun prestaties te verbeteren. Ondanks de uitdagingen blijft Sainz kalm en ziet hij zijn teamgenoten als toegewijd en gefocust op hun doelen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;