Menu
© AlphaTauri
Nieuws

De Vries ontevreden over eigen functioneren

9 reacties | 1457x gelezen
24-03-2023 09:43

ewald | Nyck de Vries heeft toegegeven dat hij na de Grand Prix van Saoedi-Arabië in bepaalde scenario's zijn prestaties moet verbeteren.

Bron: RacingNews365

De AlphaTauri-coureur begon de race op de 18e plaats en eindigde als 14e. De Vries vond dat hij niet sterk genoeg presteerde bij de start van de Grand Prix en tijdens de herstart van de Safety Car later in de procedure.

In een interview met RacingNews365 zei de Vries: “Ik ben persoonlijk niet tevreden met mijn eigen rol bij de start van de race, noch met de herstart van de Safety Car. Ik denk dat ik niet aanvallend genoeg was en een beetje te conservatief." Hij voegde eraan toe dat het moeilijk voor hem was om de balans te vinden. De Vries is van mening dat start-of-racescenario's cruciaal zijn om goed te presteren.


De Vries geeft toe dat hij zich wil richten op het zelf beter presteren in die scenario's, vooral nadat hij zag dat zijn teamgenoot Yuki Tsunoda tijdens de Safety Car-periode meer winst leek te boeken. Hij gelooft echter ook dat hij vooruitgang heeft geboekt tussen Bahrein en Saoedi-Arabië. "Maar ik moet nog veel leren", zei hij. De Vries is open over waar hij moet verbeteren en hoopt in toekomstige races te kunnen profiteren van de fouten van anderen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;