Menu
© Ferrari
Nieuws

Sainz: Upgrades kunnen het seizoen van Ferrari volledig veranderen

10 reacties | 1703x gelezen
21-03-2023 07:27

ewald | Carlos Sainz gelooft dat Ferrari hun kansen in het kampioenschap compleet kan omdraaien met vroege upgrades in de F1-seizoen van 2023.

Bron: F1nws.com

Het team stond voor uitdagingen tijdens de openingsrace in Bahrein en bleef worstelen in Saoedi-Arabië, waar Sainz en Charles Leclerc respectievelijk op P6 en P7 eindigden. Sainz erkende dat hun problemen niet baanspecifiek waren, maar hij blijft positief dat het team verbeteringen kan aanbrengen.

Sainz gaf toe dat Ferrari niet is waar ze willen zijn in termen van racetempo en de balans van de auto. Het team kampt met oververhitte banden, vooral bij het achtervolgen van andere auto's. Sainz ziet echter een positief punt in het identificeren van hun zwakke punten en de ontwikkeling hiervan. Hij heeft er alle vertrouwen in dat het team voluit gaat om vroege upgrades door te voeren die hun snelheid zullen verbeteren.

Sainz legde uit dat het team weet waar de zwakke punten zitten in de windtunnel en op de baan. Hoewel ze niet meteen upgrades kunnen brengen, gelooft hij dat Ferrari in staat is om ze vroeg in het seizoen te leveren. Sainz is optimistisch dat deze upgrades hun seizoen volledig kunnen veranderen en hij spoort het team aan om hard te blijven werken.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;