Menu
© Mercedes
Nieuws

De samenwerking van Cullen met Hamilton loopt ten einde

9 reacties | 1393x gelezen
18-03-2023 09:00

ewald | Lewis Hamilton heeft aangekondigd dat hij zijn zevenjarige samenwerking met fysio en trainer Angela Cullen beëindigt.

Bron: Formule1nieuws

De Mercedes-coureur onthulde op sociale media dat de Grand Prix van Saoedi-Arabië de laatste race van Cullen zal zijn die met hem samenwerkt. Cullen is sinds de Australische Grand Prix van 2016 een belangrijk lid van Hamilton's team en steunde hem op weg naar zeven wereldtitels.

In een aparte post sprak Cullen haar dankbaarheid uit voor de kans om in de F1 te werken en bedankte ze het Mercedes-team voor hun steun in de afgelopen zeven jaar. Ze prees ook Hamilton, noemde hem de "GOAT" en sprak haar trots uit over alles wat hij heeft bereikt. Cullen uitte haar opwinding over het volgende hoofdstuk van Hamilton en zei dat ze gelooft dat er niets is dat hij niet kan doen.

Hamilton heeft nog niet bekend gemaakt wie Cullen gaat vervangen als zijn fysio en trainer. Hij heeft echter eerder gesproken over het belang van een sterk ondersteuningsteam om zich heen, inclusief zijn familie, vrienden en trainers. Nu het F1-seizoen 2023 is begonnen, zal het interessant zijn om te zien met wie Hamilton kiest om mee samen te werken terwijl hij zijn zoektocht naar een achtste wereldtitel voortzet.

Al met al markeert het einde van Hamilton's samenwerking met Cullen het einde van een tijdperk in de F1. Cullen is al jaren een vertrouwd lid van het team van Hamilton en haar vertrek zal ongetwijfeld worden gevoeld door zowel Hamilton als het Mercedes-team. Zoals Cullen zelf opmerkte, zal haar verhaal echter doorgaan en Hamilton's reis zal ook worden voortgezet met een nieuw ondersteuningsteam aan zijn zijde.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;