Menu
© Mercedes
Nieuws

Al na de eerste verschijning van de W14 maakte Hamilton zich zorgen.

9 reacties | 1198x gelezen
17-03-2023 11:37

ewald | Lewis Hamilton maakte zich vanaf het moment dat hij hem zag zorgen over de Formule 1-auto van Mercedes uit 2023, de W14.

Bron: F1nws.com

Het team besloot ondanks een slecht seizoen 2022 vast te houden aan hun zero sidepod-aanpak voor de W14. Nadat ze echter hebben toegegeven dat dit een vergissing was, plant het team nu een conceptwijziging voor Imola. Hamilton onthulde dat de auto diepe, onderliggende problemen had, nog voordat hij ermee reed tijdens een shakedown in Silverstone.

Ondanks de worstelingen van het team blijft Hamilton optimistisch over hun kansen in het komende seizoen. Hij is van mening dat het moeilijk gaat worden om in de top mee te gaan draaien. Hamilton erkende dat de W14 er anders uitzag dan de auto's van zijn concurrenten en dat hij wist dat ze niet op de juiste plek stonden. Hij heeft echter nog steeds het volste vertrouwen in het team en heeft er alle vertrouwen in dat ze de zaken kunnen veranderen.

Hamilton hoopt dat ze tijdens het seizoen het gat kunnen dichten, ook al is het te laat om voor een kampioenschap te vechten. Hij benadrukte dat het team hard moet blijven werken en dat ze allemaal op dezelfde golflengte moeten komen. Ondanks de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd, blijft Hamilton toegewijd aan Mercedes en heeft hij er alle vertrouwen in dat ze een winnende auto kunnen bouwen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;