Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen qua rijkwaliteit op dezelfde hoogte als Schumacher en Hamilton

9 reacties | 1348x gelezen
17-03-2023 10:17

ewald | Voormalig Formule 1-coureur Karen Chandhok prees de rijkwaliteiten van Max Verstappen en stelde dat het hem in dezelfde categorie plaatst als Michael Schumacher en Lewis Hamilton.

Bron: F1nws.com

Chandhok was onder de indruk van de autocontrole van Verstappen tijdens zijn eerste jaar in de F1 tijdens pre-season tests met Toro Rosso op het Circuit de Catalunya-Barcelona. Hij merkte op dat Verstappen een "geweldige autocontrole en vertrouwen had, wat gewoon buitengewoon was." Chandhok onthulde ook dat hij verrast was om te ontdekken dat de rijstijl van Verstappen zijn banden niet beschadigde, zoals hij aanvankelijk dacht.

Chandhok zei verder dat Verstappen geen eerlijk oordeel krijgt over zijn talent en capaciteiten. Hij herinnerde zich dat hij Verstappen in de Formule 3 had gezien en verbaasd was over zijn vaardigheid in vergelijking met zijn concurrenten. Chandhok beschreef hoe Verstappen in zijn eerste vliegende ronde 15/20 km/u sneller ging dan wie dan ook, waardoor hij onder de indruk was van de capaciteiten van de jonge coureur.

Al met al is Chandhok van mening dat Verstappen een ongelooflijk getalenteerde coureur is die meer erkenning verdient voor zijn vaardigheden. Hij ziet Verstappen op één lijn met enkele van de grootste coureurs in de geschiedenis van de F1, waaronder Schumacher en Hamilton.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;