Menu
© Red Bull
Nieuws

Is Jeddah cruciaal voor het komende seizoen van Red Bull?

9 reacties | 1228x gelezen
16-03-2023 11:00

ewald | Voormalig Formule 1-kampioen Damon Hill heeft gesuggereerd dat de Grand Prix van Saoedi-Arabië een cruciale indicator zou kunnen zijn van de dominantie van Red Bull in het seizoen 2023.

Bron: RacingNews365

Hoewel het team een aanzienlijk voordeel had ten opzichte van hun rivalen in Bahrein, gelooft Hill dat de verschillende kenmerken van het Jeddah Corniche Circuit een beter inzicht zullen geven in de werkelijke pikorde. Hij verwacht dat de overgang tussen de circuits eventuele kieren in het pantser van Red Bull zal benadrukken en of hun prestaties circuit-specifiek zijn.

Hill is ook van mening dat de Grand Prix van Saoedi-Arabië het prestatieniveau van andere teams, waaronder Ferrari en Aston Martin, zal benadrukken. Hij suggereert dat Ferrari misschien competitiever is op een circuit met minder bandendegradatie en meer pk's, terwijl Aston Martin hun prestaties moet vasthouden als ze het goed willen doen. Al met al ziet Hill de komende race als een cruciaal moment bij het bepalen van de echte kanshebbers voor het seizoen 2023.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;