Menu
© Ferrari
Nieuws

Ferrari staat dichter bij Red Bull dan Aston Martin, zegt Vasseur.

9 reacties | 1086x gelezen
11-03-2023 14:35

ewald | Ferrari-baas Frederic Vasseur gelooft dat zijn team dichter bij Red Bull staat dan Aston Martin, ondanks het mislopen van een podiumplaats bij de Grand Prix van Bahrein.

Bron: F1nws.com

Charles Leclerc moest in ronde 41 stoppen vanwege problemen, terwijl Carlos Sainz op P4 eindigde nadat hij door Fernando Alonso was gepasseerd voor de derde plaats. Vasseur suggereerde dat Ferrari nog steeds dichter bij de regerend kampioen staat, maar hij waarschuwde voor het trekken van conclusies uit de eerste race.

Mercedes had ook een uitdagend weekend in Bahrein, waar Lewis Hamilton en George Russell respectievelijk op de vijfde en zevende plaats eindigden. Vasseur verwacht dat de Silver Arrows terugkomen en gelooft dat de komende Grand Prix van Saoedi-Arabië een duidelijker beeld kan geven van de relatieve sterke punten van de teams. Hij merkte op dat het circuit van Jeddah een ander asfalt heeft, wat de uitkomst van de race zou kunnen beïnvloeden.

Ondanks de tegenslagen blijft Vasseur optimistisch over de kansen van Ferrari in de komende races. Hij is van mening dat het team sinds vorig jaar aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt en heeft er alle vertrouwen in dat ze zich kunnen blijven verbeteren. Hij erkende echter dat de concurrentie hevig is en dat elk team hard zal moeten werken om hun rivalen voor te blijven.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;