Menu
© Pirelli
Nieuws

Team Aston Martin vol vertrouwen in het omgaan met de druk aan de top, zegt Krack

9 reacties | 1046x gelezen
11-03-2023 14:26

ewald | Aston Martin-baas Mike Krack heeft er alle vertrouwen in dat zijn team de druk aankan om de koplopers uit te dagen na hun sterke start van het seizoen in Bahrein.

Bron: F1nws.com

Fernando Alonso liet het hele weekend een indrukwekkend tempo zien en eindigde op het podium, terwijl Lance Stroll ondanks zijn blessures in de top zes wist te eindigen. Krack gelooft dat 'Team Silverstone' de druk aankan van het strijden tussen meerdere constructeurskampioenen en regelmatige podium-uitdagers worden.

'Team Aston Martin' heeft eerdere ervaring met winnen in Sakhir, met Sergio Perez die in 2020 voor het team won onder de naam van Racing Point. Krack zegt dat het team zich niet liet meeslepen door hun strategieën in Bahrein en gelooft dat ze kunnen strijden voor een betere positie dan mogelijk was. Het team hield vast aan zijn plan en bouwde een bandenvoordeel op, wat Alonso hielp om andere te passeren en een podiumplaats veilig te stellen.

Krack gelooft dat Aston Martin kan profiteren van de prestaties van de AMR23 en kan blijven strijden voor podiumplaatsen. Hij benadrukt dat het team ervaren is en fantastische mensen heeft die het eerder hebben gedaan. Met hun sterke start van het seizoen wil Aston Martin dichter bij de reguliere top komen en de druk aankunnen die gepaard gaat met het strijden aan de top van het klassement.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;