Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen: "Er is meer in het leven dan de Formule 1"

9 reacties | 1178x gelezen
08-03-2023 08:45

ewald | Op dit moment is Max Verstappen erg succesvol in de Formule1. Hij heeft twee keer achter elkaar de wereldtitel weten te behalen.

Bron: Formule1nieuws

Ook de start van het seizoen van 2023 ziet er goed uit na een overwinning van de eerste Grand Prix van het jaar. Ondanks deze successen is Max Verstappen druk aan het nadenken wat hij in de toekomst wil gaan doen.

Of hij de behaalde successen kan doorzetten in 2023 is nog even afwachten. Het is wel zo dat de combinatie van de RB19 wagen en Max Verstappen nu te sterk is voor de concurrenten. De meeste Formule1-fans denken dan ook dat hij wederom er vandoor gaat met de wereldtitel.

"Naast de Formule1 is er meer in het leven. Het contract wat ik nu heb loopt tot 2028. Wat er daarna gaat gebeuren zien we dan wel. Ik denk dat ik weet wat ik wil gaan doen. Heb in ieder geval plannen genoeg. Ik weet wel dat ik mijn beste fysieke jaren niet alleen in de Formule1 wil spenderen."

"Het is een voorrecht dat ik kan doen wat ik wil en dat ik mag racen in de Formule1. Ik hou dit nog wel even vol maar denk niet dat ik dit nog wil doen als 40-jarige. Ik wil dan meer thuis zijn en minder races rijden." Aldus Verstappen


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;