Menu
© Ferrari
Nieuws

Vasseur: "We hebben dit probleem nooit zien aankomen"

9 reacties | 1133x gelezen
07-03-2023 10:49

ewald | Even leek het er het erop dat Charles Leclerc het afgelopen weekend in Bahrein de eer zou gaan redden voor Ferrari.

Bron: Formule1nieuws

Hij reed op de derde plaats achter de beide Red Bulls. Plots viel hij met motorproblemen uit. Het is nog niet duidelijk wat er eigenlijk aan de hand was. Ook Frédéric Vasseur, teambaas van Ferrari, begrijpt er niets van.

Tijdens de kwalificatie kon Ferrari goed meekomen met Red Bull. Echter in de race was Red Bull veel sneller. Leclerc moest zijn wagen in de middenberm parkeren nadat hij motorproblemen had. Dit had niemand aan zien komen. De verbazing was dan ook erg groot bij zowel het team als bij Leclerc.

"Wat er nu precies aan de hand was weten we nog niet. Wel was het zo dat er voor de race een klein probleem was. Maar dat hebben we opgelost door wat componenten te wisselen." Aldus Ferrari-teambaas Frédéric Vasseur

Ondanks het wisselen van deze componenten viel Leclrec dus toch uit. Dit zorgde alleen maar voor nog meer vraagtekens bij Vasseur. "We hebben dit gewoon niet aan zien komen tijdens de testdagen. Het is de eerste keer dat dit voorbij komt."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;