Menu
© Mercedes
Nieuws

Russell: "Mercedes heeft door upgrade meer snelheid dit weekend."

10 reacties | 1130x gelezen
03-03-2023 11:07

ewald | Volgens George Russell hebben ze bij Mercedes al voor de Grand Prix van Bahrein al tijd gewonnen ten opzichte van de testdagen.

Bron: Mercedes

Mercedes heeft een upgrade aan de wagen uitgebracht om de luchtweerstand van de W14 te verminderen. Hierdoor zouden ze sneller zijn op het rechte stuk. Door deze upgrade pakken ze ook weer wat tijd terug op Red Bull. Mercedes verwacht wel dat ze met een achterstand aan get seizoen beginnen.

"Red Bull ziet er op het moment erg sterk uit. Aan de ander kant is er voor ons nog heel veel ruimte voor verbetering. Als het goed is dan hebben we dit weekend meer snelheid. Dat komt door de nieuwe achtervleugel die we dit weekend introduceren. Het zal een uitdagend weekend gaan worden als we voor de overwinning willen vechten."

"Als we de komende tijd net zo snel ontwikkelen als het afgelopen jaar dan is de start nu veel beter. Het is voor ons prettig dat er niet zoveel races zijn aan het begin van het seizoen. Hierdoor hebben we wat meer tijd om im de fabriek door te ontwikkelen." Aldus Russell


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;