Menu
© Ferrari
Nieuws

Domenicali: "Ferrari gaat dit jaar weer meedraaien in de top"

10 reacties | 1172x gelezen
01-03-2023 07:44

ewald | Stefano Domenicali, de Formule1-baas heeft zijn vooruitblik gegeven in een interview voor het komende seizoen.

Bron: Autosprint

In het interview komt met name Ferrari ter sprake. Verder vertelt hij wat hij heeft bijgedragen aan de groei van de populariteit van de Formule1.

De laatste jaren is de populariteit van de Formule1 enorm gestegen. Vooral de laatste twee jaren is er een groei te zien. Twee jaar geleden was de F1 nog acht miljard euro waard. Dat zou nu verdubbeld zijn naar zestien miljard. Dat zou onder andere komen door het werk van Stefano Domenicali. Hij heeft de sport naar een nieuwe hoogte gebracht.

"De Formule1 is niet alleen maar een sport. Het is een fenomeen van betrokkenheid en entertainment. Dankzij de fans, die er wereldwijd zijn en onze partners kunnen we blijven groeien. We hebben ons als doel gesteld om dat dan ook te blijven doen."

Domenicali, spreekt zich ook uit over Ferrari. Hij is van mening dat Ferrari ook een onderdeel is van het succes dat de Formule1 gemaakt heeft. "Na de moeilijke tijd die Ferrari gehad heeft zijn ze nu weer aan het terugkrabbelen. Ik denk dat ze snel weer terug kunnen keren naar het succes dat ze vroeger gekend hebben. Ik ben ervan overtuigd dat ze dit jaar weer een hoofdrol gaan spelen in de Formule1."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;