Menu
© Pirelli
Nieuws

Viaplay verhoogt Formule 1 abonnementskosten

1 reactie | 548x gelezen
25-01-2023 14:05

bvonk | Per 1 maart gaan de kosten om via Viaplay naar de Formule 1 te kijken omhoog. Vanaf maart betaal je 15,99 euro om naar het nieuwe F1 seizoen te kijken.

Bron: Formule1nieuws.nl

Vorig jaar nam Viaplay de uitzendrechten over van Ziggo door een driejarig contract te sluiten met F1. Er kwamen diverse welkomstacties en uiteindelijk werden de maandkosten na de acties verhoogd naar 13,99 euro. Nu er een nieuw seizoen aankomt gaat de prijs weer iets omhoog naar 15,99 euro.

Ziggo en KPN hebben na een bericht op Streamwijzer bevestigd dat de maandelijkse kosten vanaf 1 maart met 2 euro omhoog gaan. Voor KPN-klanten gaat deze stijging pas per 1 juli in. Naast Formule 1 kunnen Abonnees kijken naar voetbal, darts, films en series beschikbaar.

De verhoging is geen verassing en in lijn met de wereldwijde inflatie. In oktober van 2022 berichtte Viaplay dat het de grens van 1 miljoen abonnees in Nederland had gepasseerd.

Bij het F1-presentatieteam stopt St├ęphane Kox na een seizoen als Formule 1-pitreporter bij de streamingdienst. Wie haar gaat vervangen is nog niet bekend gemaakt.

Het is ook mogelijk om via een VPN naar de Formule 1 te kijken, meer informatie daarover vind je hier.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bengelke
Diamond Member

f1-tv is goekoper, en ge kunt ook kieze in welke taal de presentatie is. Indien ge kiest voor nederlands, krijgt ge het commentaar van viaplay. Ik kies altijd voor duits. Ik vind het wel spijtig dat ze de ouwe voorbeschouwing, van rtl indertijd, hebbe stopgezet. Weet iemand als dat op you tube is? Daar heb ik een abbo op

0 25-01-2023 20:02:45
;