Menu
© Haas F1
Nieuws

Wordt Mick Schumacher de opvolger van Hamilton bij Mercedes

10 reacties | 1650x gelezen
27-12-2022 14:58

ewald | Het aankomende jaar zal Mick Schumacher als derde coureur fungeren bij het team van Mercedes. Mick kon, nadat zijn contract niet verlengd was bij Haas, geen racezitje vinden voor het komende jaar.

Bron: Sport1

Maar Ralf Schumacher denkt dat het een goede zet is van Mick om bij Mercedes aan de slag te gaan. Het zou namelijk zomaar eens kunnen dat Mick in 2024 wel voor Mercedes zal gaan racen.

Dit jaar heeft Mick niet echt een sterk seizoen gerede bij het team Haas. Hij crashte meerdere keren en werd met gemak verslagen door Kevin Magnussen die zijn teamgenoot was. Desondanks ziet Mercedes dat hij veel potentie heeft en wordt hij met open armen ontvangen.

Ralf Schumacher, denkt zelfs dat zijn neef een reële kans heeft om in 2024 Lewis Hamilton op te gaan volgens bij het team van Mercedes. Hoe hij hierbij komt legt hij uit bij Sport1. "Als George Russel wederom sneller zal zijn het komende seizoen dan Lewis Hamilton is het nog maar de vraag of Hamilton door wil gaan met racen. Lewis kan namelijk zelf beslissen of hij doorgaat. Geld speelt in deze in ieder geval geen rol. Dan kan het interessant worden voor Mick. Hij heeft dan al ervaring in de auto dus de stap is dan niet zo heel groot meer."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;