Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen doet Schumacher leeuw kado

9 reacties | 2016x gelezen
22-12-2022 08:01

| Ook in de Formule 1 geldt: “Uit het oog is niet uit het hart” ook al is het raceseizoen in een lichte winterslaap gezakt. Met kerst voor de deur sturen de F1-coureurs elkaar niet alleen een kaartje om te laten weten dat ze aan elkaar denken tijdens de feestdagen.

Bron: Twitter

Traditiegetrouw hebben de F1-coureurs een mix gevonden tussen het Sinterklaas-lootjes trekken en kerstkadootjes geven. Tijdens de laatste seizoensrace geven ze de persoon die zij getrokken hebben een geschenkje. Social media is natuurlijk getuige van het pakjesfestijn.

Max Verstappen had de naam van Mick Schumacher in zijn lootje staan. Op zijn beurt ontving hij een presentje van Charles Leclerc. Zo moest onze wereldkampioen lachen om de F1-game die hij van de Ferrari-coureur ontving. Deze CD is niet zomaar een uitgave, maar een speciale editie met… Charles Leclerc in de hoofdrol. Max zag de humor er wel van in.
Verstappen die op zijn beurt het lootje van Schumacher getrokken, had wel een heel bijzonder kado voor de kersverse Mercedes-coureur. Schumacher die zojuist een contract heeft getekend bij Mercedes als reserverijder, kreeg een leeuwknuffeltje. Dit leeuwtje geeft een knipoog naar de Hollandse leeuw en de slogan van de Verstappenfamilie: 'Unleash the Lion'. Mick raadde dan ook al snel dat de afzender waarschijnlijk Max zou zijn. Naast het knuffeltje ontving de jonge Schumacher een certificaat van Verstappen, waarop stond dat hij daadwerkelijke een leeuw had geadopteerd. Dit viel goed in de smaak.

Niet iedereen is even creatief in het bedenken van presentjes, maar een gegeven paard mag men niet in de bek kijken. Dus zien we de Britse George Russell die een wel heel voor de hand liggend presentje kreeg van Estéban Ocon: een Braziliaanse trommeltje. Natuurlijk verwijzend naar Russells overwinning voor Mercedes in de Grand Prix van Brazilië. (Verder onder afbeelding)Daniël Ricciardo is tevreden met zijn nieuwe overstap van McLaren naar Red Bull, ook al is dat bij de laatste als reservecoureur. De Australiër is geen grote fotograaf en keek dan ook op toen hij een instant-fotocamera kreeg van Alexander Albon, maar leek ook hier wel tevreden mee te zijn. Daarbij kreeg hij een t-shirt. De tekst op het t-shirt laat niets te wensen over: “I love Harry Styles”.
De Deense Haas-coureur Kevin Magnussen is verrast met de ‘gehaktbal-vlag’. “Great! Die heb ik dit jaar al drie keer gehad. Nu is dit de vierde maal”, was zijn reactie. De ‘attente’ boodschap kreeg hij van Alexander Albon die sinds dit jaar bij Williams warmdraaide.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;