Menu
© Red Bull
Nieuws

Onduidelijk of Honda gaat samenwerken met Red Bull

9 reacties | 1635x gelezen
21-12-2022 07:43

ewald | Op dit moment is er een gespannen relatie tussen Honda en Red Bull. Helmut Marko blijft geheimzinnig over een mogelijke samenwerking met Honda.

Bron: Auto, Motor und sport

Wel heeft Honda zich al ingeschreven voor het seizoen van 2026. Vooralsnog is het onduidelijk of dat dan een samenwerking is met Red Bull. het team is al om zich heen aan het kijken naar andere partijen om samen mee te werken.

"Red Bull heeft twee jaar geleden niets van Honda gekregen toen ze gingen stoppen. Zelfs de bestaande motor kregen we niet in eerste instantie. Gelukkig hebben we dat om weten te toveren naar een samenwerking zoels die nu is."

"Om de toekomst te waarborgen hebben we een eigen motorfabriek opgezet. Wie het elektrische gedeelte nu gaat doen vanaf 2026 is nog onduidelijk. We hebben nog geen overeenstemming kunnen bereiken met Honda."

"Het zou zomaar eens kunnen dat we snel een beslissing gaan nemen. Er zijn al vele name de reveu gepasseerd in de media. We hebben geen eigen batterijproductie dus we zullen terug moeten vallen op andere partijen." Aldus Helmut Marko


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;