Menu
© Mercedes
Nieuws

Teleurgestelde Mercedes bedankt F1-fans

9 reacties | 1447x gelezen
20-12-2022 08:01

| Een 'kerstkaartje' van Mercedes gericht aan de trouwe schare fans waarin de teleurstelling van afgelopen jaar te proeven is.

Bron: Formule1nieuws.nl

Het formule 1-seizoen van 2022 is voor Mercedes nog nooit zo turbulent geweest. Het team richt zich zo vlak voor de feestdagen in een twitterbericht tot al zijn fans en bedankt hen op deze wijze voor hun trouwe support. In de brief wordt duidelijk dat, ondanks een mooie Grand Prix-overwinning in Brazilië van de nieuwe Mercedes coureur George Russell en ondanks dat Lewis Hamilton werd uitgeroepen tot beste Britse coureur op de Motorsport Awards 2022, het voor Mercedes een jaar is geweest waar veel kansen zijn blijven liggen.

"Aan onze Mercedes-AMG-familie,

2022 was voor ons een jaar vol uitdagingen.

Het was een rollercoaster aan emoties, die jullie net zo sterk hebben gevoeld als wij.
Tijdens de ongelooflijke hoogtepunten en verpletterende dieptepunten stonden jullie ons terzijde om zowel de mooie momenten met ons te vieren, als ons te steunen bij teleurstellingen.
Dit jaar was jullie steun belangrijker dan ooit tevoren. Jullie herinnerden ons eraan om nooit op te geven en om te blijven doorgaan tot het moment waarop we wel weer aan de top staan.
Terwijl het harde werk in de fabrieken ondertussen doorgaat, geeft deze tijd van het jaar ons de kans om stil te staan en te reflecteren op de afgelopen 12 maanden. We hopen dat jullie de kerstperiode kunnen aangrijpen om hetzelfde te doen en tijd doorbrengen met familie en dierbaren.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Jullie team,
Mercedes


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;