Menu
© Alpine
Nieuws

Alonso: 'Ik geef de voorkeur aan Max'

9 reacties | 1796x gelezen
15-12-2022 07:11

| Max Verstappen reageerde eerder positief op een voorstel van Alonso om deel te nemen aan de 24 uur van Le Mans.

Bron: Formule1nieuws.nl

In gesprek in de Spaanse media met Minuto Deportes herhaalde Alonso zijn interesse in een gezamenlijke project: "Ik weet dat Max ooit endurance wil doen en een deelname aan de 24 uur van Le Mans zou hem aanspreken. Ik sta er zeker voor open om dat samen te doen. Ik denk dat we dit idee een kans moeten geven als we kunnen rijden voor een competitief raceteam", aldus de tweevoudig wereldkampioen.

Verstappen heeft duidelijk interesse getoond in het vormen van een team met Alonso, mochten ze in de toekomst allebei willen deelnemen aan de 24 uur van Le Mans. De Nederlander wil het gewoon niet overhaasten, maar is klaar voor de toekomst en als zich een mooie kans voordoet....

Daarnaast heeft de 41-jarige Spanjaard al een interessant idee wie het team zou kunnen leiden. Op de vraag of hij ook een team zou willen vormen met Jos Verstappen, antwoordde hij als volgt: "Op dit moment geef ik de voorkeur aan Max, maar ik heb ook veel respect voor Jos. Misschien kan hij de rol van teamleider op zich nemen", concludeerde Alonso.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;