Menu
© Mercedes
Nieuws

Hamilton erkent dat hij fans nodig heeft

9 reacties | 1179x gelezen
07-12-2022 10:01

| Lewis Hamilton die afgelopen zondag in Londen op het Motorsport Awards-gala de prijs kreeg voor Beste Britse coureur, ziet in dat hij wel veel te danken heeft aan zijn fans. Fan-liefde is voor velen moeilijk te accepteren: "zo ben ik ook een tijd lang geweest".

Bron:

Na zeven keer de F1-wereldtitel in de wacht te hebben gesleept, waarvan vier op een rij: 2017 tot en met 2020, leek het erop dat Hamilton het stokje over moest geven aan Max Verstappen en dat was voor hem een bittere pil. Het werd toen op zijn altijd drukke sociale kanalen een stuk rustiger en het leek erop dat hij mentaal een knauw had gekregen. Men vroeg zich zelfs af of hij wel terug zou komen op de grid.

Fans hebben hem door een moeilijke tijd heen gesleept, geeft hij aan en hebben hem dankbaar gemaakt. Hij ziet dat een coureur niet alleen afhankelijk is van een goed geolied team, maar dat het de supporters zijn die hem er doorheen trekken. Hamilton zegt op Channel 4 hierover: "Ook al finishten we zesde of vochten we voor de vijfde plek. Wat het ook was, we kregen geweldige support gedurende het jaar. Het team heeft meer liefde en affectie gekregen dan ooit tevoren en dat was schitterend om te zien. Ik weet dat sommige mensen het lastig vinden om liefde te accepteren in het leven. Ik ben zo ook een tijd lang geweest. Dit jaar lukt het me echter om daar een stuk opener voor te staan en het te absorberen. Dat was een prachtige ervaring en daar ben ik dankbaar voor."

Op de Motorsport Awards was Hamilton niet zelf aanwezig, maar verscheen hij met een videoboodschap.❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;