Menu
© Williams
Nieuws

GP Melbourne 2022 was een succes en is klaar voor 2023

9 reacties | 1177x gelezen
06-12-2022 08:11

ewald | De Formule 1 keerde dit jaar in april terug naar Albert Park, deze Australische Grand Prix vond plaats na een afwezigheid van drie jaar.

Bron: Formule1nieuws

De kaartverkoop voor het evenement dat volgend jaar plaatsvindt tussen 30 maart en 2 april, start vandaag. Deze data zijn inmiddels bevestigd door de FIA World Motor Sport Council, maar de start van de ticketverkoop bracht verwarring.

Het evenement trok een recordaantal bezoekers en tickets voor het spektakel zijn zeer gewild. Toch zijn niet alle tickets verkocht en start vandaag opnieuw de verkoop. Tickets voor de Australische Grand Prix van volgend jaar waren deels op 22 november 2022 in de verkoop gegaan, op die datum waren echter niet alle tickets beschikbaar. Organisatoren van evenementen hebben de release gespreid.

Dankzij een nieuwe contractverlenging houdt de F1 in ieder geval tot eind 2035 een race in Melbourne. De Grand Prix van volgend jaar zal ook F2 en F3 bevatten, waarbij beide racekampioenschappen een vast onderdeel van het weekend zullen worden.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;