Menu
© Mercedes
Nieuws

Motorsport Award voor Russell

9 reacties | 1133x gelezen
06-12-2022 08:00

ewald | De 24-jarige George Russell viel afgelopen zondag in de prijzen tijdens de jaarlijks in december gehouden Motorsport Awards. In Londen kreeg de Brit de award “Best moment of the year” uitgereikt.

Bron: Formule1nieuws

Voor de awards-uitreiking konden alle Motorsport fans hun stem uitbrengen. Max kreeg zondag in zijn afwezigheid wel de Award voor Beste internationale coureur. In een videoboodschap bedankte hij zijn fans voor het stemmen. Russels Award was erkenning voor de indrukwekkende zege in Brazilië. Waar hij als Mercedes-rookie dit jaar in Brazilië een fantastische overwinning behaalde.

Russell is dit jaar voor het eerst uitgekomen bij topteam Mercedes. Het jonge talent werd in 2018 F2 kampioen en stapte in 2019 over naar de F!. Hij reed enkele jaren voor Williams. Zijn eerste jaar bij Williams zou enorm uitdagend blijken te zijn, aangezien het team in 2019 verreweg de langzaamste auto op de grid had. Desondanks liet Russell een goed tempo zien ten opzichte van zijn teamgenoot. Zijn indrukwekkende rijden werd uiteindelijk verder beloond met een stoel naast Lewis Hamilton. Hierdoor heeft de Duitse renstal nu een volledig Britse line-up.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;