Menu
© Ferrari
Nieuws

Exit Ferrari's teambaas Binotto door Leclerc?

9 reacties | 1303x gelezen
02-12-2022 12:17

ewald | Ferrari laat een turbulent seizoen achter zich. Mooie start van het team met drie Grand Prix-overwinningen op het conto van Charles LeClerc, maar daarna begon de ellende met de nodige technische uitglijders.

Bron: Sky Sports

De geruchtenmachine draaide daarnaast ook overuren binnen de rode renstal. Teambaas Binotto en Leclerc zouden niet op dezelfde lijn staan, waardoor wrijving ontstond.

Dit is nooit een optimale situatie voor een team waarbinnen samen een topprestatie neergezet moet worden. Iedereen vindt wat van het plotselinge vertrek van teambaas Binotto dat afgelopen week werd aangekondigd.

Zo vindt oud-coureur Häkkinen het vertrek van Binotto enorm zonde en laat op Sky Sports weten : "Ik weet het niet hoor. Toen ikzelf nog reed was het niet de vraag of je elkaar mocht, maar hoe toegewijd, goed en intelligent iemand was. Dat is het allerbelangrijkste. Het gaat er niet om of je iemand aardig vindt of niet. Dat heeft helemaal geen invloed op succes." Häkkinen benadrukt dat een goede samenwerking het allerbelangrijkste is binnen een team.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen met een nieuwe teambaas, zullen we dan maar zeggen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;