Menu
© Mercedes
Nieuws

Mercedes bestijgt de troon in 2023

9 reacties | 1297x gelezen
02-12-2022 12:01

ewald | Mercedes teambaas Toto Wolff loopt nu over van trots en zelfvertrouwen. Niets is te merken van teleurstelling over de mislukte poging van het team om zich te revancheren nadat het de titelstrijd vorig seizoen had verloren.

Bron: Sky Sports

Wolff liet afgelopen seizoen zich wel een paar keer minder uit over de tegenvallende prestaties, maar overall kijkt hij met opgeheven hoofd naar een nieuw seizoen en laat strijdlustig weten dat de concurrentie de borst nat mag maken.

Op Sky Sports brulde hij als een trotse leeuw: "Eerst gaan we de auto's neerzetten in de recepties van Brackley en Brixworth. De krachtbron deed het fantastisch. Ik ben dan ook trots op wat we bereikt hebben. Met het chassis waren best wat tegenvallende momenten, maar ook een aantal heel goede. De goede momenten waren tevens zeer spectaculair."

Natuurlijk benadrukte Wolf ook de zege van Mercedes-coureur Russell in Brazilië; "Het liet ons voelen hoe goed we eigenlijk zijn". Mercedes zit volgens Wolff dus in 2023 vanouds op de troon: "We zijn volgend jaar gewoon terug!"


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;