Menu
© F1.com
Nieuws

De formule 1 in Las Vegas: één groot succes

9 reacties | 1471x gelezen
11-11-2022 18:01

ewald | De Grand Prix van Las Vegas komt er aan en dat is altijd een succesvol evenement. De strip en ruim 6 kilometer van de straten in Las Vegas worden omgebouwd tot een volwaardig stratencircuit. Het circuit heeft 14 bochten, 3 rechte stukken en 2 DRS-zones. Een circuit waar alle coureurs van de Formule 1 een goede wedstrijd kunnen spelen. Op het langste rechte stuk komen de coureurs langs de Bellagio Fontein. Deze fontein geeft een prachtige en indrukwekkende show. Een Formule 1 wedstrijd wordt nog spannender wanneer je er geld op inzet. Wist je dat je ook kunt gokken op je favoriete coureur? Ben je benieuwd hoe je dat het beste kunt doen? We vertellen het hier.

Bron: Formule1nieuws

Toenemende populariteit
Formule 1 is een sport voor iedereen die van snelle auto’s houdt. De populariteit is in Nederland enorm gestegen door de successen van Max Verstappen. In deze snelle sport gaat het over de perfecte samenwerking tussen machine en mens. Alle getalenteerde coureurs moeten een wagen hebben die op techniek en design bij de top hoort. Elke race is weer anders en daardoor is het extra spannend wanneer je geld hebt ingezet op de race. Het Formule 1-circus gaat de hele wereld over, zo ook in Las Vegas.

Kwalificaties voorspellen
Tijdens de Formule 1 kwalificaties worden er drie sessies gehouden die bepalen wat de startvolgorde gaat zijn bij de race. De traagste coureurs vallen in Q1 en Q2 af. De tien snelste coureur gaan door naar Q3, waar het uiteindelijk gaat over de voorste startrijen. Wanneer een race weekend aanbreekt, kun je beginnen met het wedden op de Formule 1 kwalificaties. De meeste mensen vinden het niet heel boeiend om de kwalificaties te kijken. Dat is anders wanneer je geld hebt ingezet. Je wilt dan natuurlijk weten hoe het afloopt en wat iedereens startplek wordt.

De dag van de race
Bij veel bookmarkers kun je ervoor kiezen om een head-to-head weddenschap te spelen. Vergelijk dan twee coureurs met elkaar om te bepalen wie de Grand Prix het beste presteert. De onderliggende concurrentie telt hier het meeste, het maakt niet uit of ze vooraan of achteraan rijden. Head-to-head is een kansrijke weddenschap bij de Formule 1. Vind je het leuker om te gokken wat individuele spelers doen? Zet dan geld in op welke coureur gaat winnen of welke juist als eerste uitvalt. Op de snelste raceronde kun je ook geld inzetten, de race blijft dan spannend van begin tot het eind.

Wil je de Formule 1 wedstrijden nog spannender maken? Zet dan geld in op de verschillende races, wellicht kun je geld inzetten op de race in Las Vegas. Op deze website kun je een overzicht vinden van verschillende websites waar dat mogelijk is.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;