Menu
© Pirelli
Nieuws

Aston Martin: “Akkoord over budgetcap-overtreding komt er snel”

9 reacties | 1467x gelezen
26-10-2022 08:02

ewald | De Formule1-wereld wordt stevig in haar greep gehouden door de rel omtrent de budgetcap. Het is vooral de overschrijding van het Red Bull team die ter sprake komt.

Bron: FIA

Maar naast Red Bull is ook Aston Martin in de fout gegaan. Het zou gaan om een procedurele overstreding. Mike Krack bevestigd dat er een overeenstemming is over een straf die eraan zit te komen.

Er wordt op de achtergrond druk gewerkt aan een straf voor Aston Martin. Er zijn meerdere gesprekken geweest hierover tussen de FIA en Aston Martin. Het lijkt erop dat ze er bijna uit zijn. Zodat dat is kunnen ze ook duidelijkheid gaan geven over de strafmaat.

Het is nog niet naar buiten gekomen war Aston Martin nu precies verkeerd heeft gedaan. Er werd wel gesproken over een procedurele overtreding in een persbericht. De teambaas van Aston Martin, Mike Krack, doet hier erg geheimzinnig over tegenover de pers. "Ik kan pas in details treden als we een overeenkomst hebben met de FIA. We hopen dat we er in de komende dagen meer over kunnen vertellen. Tot die tijd zal het stil blijven."

"We zijn nu aan het overleggen met de FIA. We hebben in Austin meerdere gesprekken gehad met de FIA. Ik vertrouw erop dat dit snel opgelost gaat worden." Aldus Mike Krack


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;