Menu
© Mercedes
Nieuws

Wolff: "Geloof me, dit is slechts een onderbreking we komen steker terug"

9 reacties | 1411x gelezen
18-10-2022 11:46

ewald | Het Formule1 seizoen van 2022 staat voor Mercedes in schril contrast met de acht jaar ervoor. Toen was het Mercedes die oppermachtig was en waar iedereen tegenop keek.

Bron: Formule 1

Op het moment hebben ze slechts een bijrol in de titelstrijd. Toch wordt Mercedes-baas Toto Wolff niet echt nerveus. Het lijkt erop dat hij strijdvaardiger is dan ooit om ervoor te zorgen dat ze weer mee gaan draaien in de top.

"We moeten ons herpakken en nederig zijn. Wat we vooral niet moeten doen is rare sprongen gaan maken. Als er iets misgaat dan geven we niet een persoon de schuld maar we geven de schuld aan het probleem. Dat is hoe we het doen binnen Mercedes.

Juist nu moeten we op zoek gaan wat er beter kan en risico's nemen. Dat is iets wat we bij Mercedes goed kunnen. Winnen is niet iets vanzelfsprekend. De puzzel was gewoon nog niet compleet dit jaar. Dat is de reden dat we dit jaar niet goed presteren.

Het einde van deze neerwaartse spiraal is in zicht. Het was slechts een onderbreking. We komen sterker terug. We hebben alle faciliteiten aan boord om dat te verwezenlijken. " Aldus een zelfverzekerde Toto Wolff


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;