Menu
© Pirelli
Nieuws

Brawn onder de indruk van Verstappen

9 reacties | 1705x gelezen
27-09-2022 14:57

ewald | Max Verstappen rijdt op dit moment een ijzersterk seizoen in de Formule1. Hij staat nu met een erg grote voorsprong aan de leiding van het wereldkampioenschap.

Bron: Formule1nieuws

In principe zou hij zelfs al wereldkampioen kunnen worden in Singapore. Verstappen heeft dit jaar veel indruk weten te maken. Zo ook bij Ross Brawn.

Er zijn al elf Grand Prix die hij op zijn naam heeft weten te schrijven dit seizoen. Hij is hard beig om ook dit jaar weer wereldkampioen te worden. Zoals het er nu naar uitziet gaat hij zijn titel veiligstellen in Singapore of Suzuka. Hij krijgt vele complimenten over zijn prestaties dit jaar. Vooral voor zijn indrukwekkende inhaalrace in de Grand Prix van België. Hij moest daar starten in het midden van het veld nadat hij een motorstraf had gekregen. Toch wist hij de race te winnen.

De sportief directeur van de Formule1, Ross Brawn, is onder de indruk van Verstappen. "Hij deed me denken aan Schumacher zoals hij reed in Spa. Als je een perfecte auto hebt maar daarin de juiste coureur, dan zijn ze onoverwinnelijk. Je ziet dan als kijker de magie. Je weet dan dat er geen andere coureur is die er dan aan kan tippen. Uiteraard willen we een strijd zien maar we willen ook zien dat iemand als magiër ergens bovenuit stijgt."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;