Menu
© Haas F1
Nieuws

Schumacher heeft 50 procent kans op een zitje bij Haas

10 reacties | 1448x gelezen
26-09-2022 10:19

ewald | Er zijn nog meerdere teams die een stoeltje vrij hebben voor het Formule1seizoen van 2023. Het team van Haas is er daar één van. Kevin Magnussen zal één stoeltje voor zijn rekening nemen.

Bron: RTL

Het contract van Mick Schumacher is nog niet verlengd. Het lijkt erop dat het team van Haas hier ook geen haast mee heeft. Zolang Schumacher nog geen nee te horen gekregen heeft zijn de kansen voor hem nog niet verkeken.

Het afgelopen seizoen debuteerde Schumacher in de Formule1 bij het team van Haas. Schumacher maakt onderdeel uit van de juniorploeg van Ferrari. Haas rijdt met motoren van Ferrari dus de stap was erg logisch. Het contract van Schumacher bij Ferrari wordt niet verlengd. Hierdoor lijkt het erop dat hij zijn plek bij Het team Haas ook kwijt gaat raken. Op dit moment rijdt Schumacher niet een sterk seizoen.

De teambaas van Haas, Gunther Steiner, wil op dit moment geen overhaastte beslissingen nemen. Hij heeft aangegeven dat er 50% kans is voor Schumacher dat hij volgend jaar voor hun gaat rijden. "Het besluit is nog niet genomen. Er is op het moment geen tijdsdruk voor ons. We kunnen dus rustig aan doen en weloverwogen een beslissing nemen."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;