Menu
© Williams
Nieuws

De Vries: "Drie teams hebben interesse."

11 reacties | 2021x gelezen
20-09-2022 09:59

ewald | De kans is groot dat Nyck de Vries een Formule1 stoeltje krijgt voor het seizoen 2023. Hij maakte tijdens zijn debuut in de Formule1 in Italië een grote indruk.

Bron: Formule1nieuws

Het lijkt erop dat De Vries nu op het lijstje staat van meerdere teams.

Een week geleden wist hij zich in de picture te rijden toen hij opgeroepen werd door het team van Williams om de zieke Alexander Albon te vervangen. Hij wist een aardige kwalificatie te rijden. In de race wist hij als negende over de finish te komen. Hierdoor staat hij inmiddels in het middelpunt van de aandacht.

Naast de aandacht die De Vries van Williams krijgt zijn er ook andere teams die hem op de radar hebben. Zo zouden ook AlphaTauri en Alpine interesse in hem hebben. "Het zou een logische stap zijn als ik naar Williams zou gaan. Ben dan ook met hun al geruime tijd in gesprek. De zaken worden grotendeels buiten mij om geregeld. Ik denk niet dat ik zomaar iets kan kiezen."

Ook heeft De Vries al gesproken met Helmut Marko en binnenkort zal hij plaats nemen in een Alpine. "Ik ben sinds juli in gesprek met Alpine. Ik ga ook voor hun testen in Boedapest. Afgelopen week was ik in Oostenrijk om Helmut Marko te ontmoeten en het te hebben over de toekomst." Aldus De Vries


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;