Menu
© Mercedes
Nieuws

Hamilton: "Red Bull is bijna onverslaanbaar"

3 reacties | 1727x gelezen
16-09-2022 11:47

ewald | Mercedes is op het moment bezig met een tegenvallend seizoen. Ze moeten veel snelheid toegeven op Red Bull Racing en Ferrari en kunnen niet meevechten om de eerste plaats.

Bron: Motorsport

Het ziet er dan ook naar uit dat de opvallende reeks van Lewis Hamilton te einde komt.

Sinds 2007 heeft Hamilton namelijk in ieder seizoen minimaal één race op zijn naam gezet. In de jaren dat hij bij Mercedes reed heeft hij zelfs erg veel races gewonnen. Mercedes heeft sinds 2012 in ieder seizoen een Grand Prix gewonnen. Daar lijkt voor Mercedes en Hamilton nu een einde aan gekomen te zijn. Zowel Ferrari als Red Bull zijn nu vaak veel sneller terwijl Mercedes zeer wisselvallig is qua prestaties.

Ook Hamilton zelf weet dat zijn record ten einde gaat komen. "We moeten gewoon realistisch zijn. Red Bull is op dit moment bijna onverslaanbaar. Ze staan qua prestaties heel ver voor op de rest. Er komen van ons uit geen updates meer aan zoals het er nu naar uit ziet. We zullen dus puur geluk moeten hebben om nog wat neer te kunnen zetten."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

RCH
Member

Red Bull in de handen van Verstappen is bijna onverslaanbaar. Red Bull heeft toegegeven dat de setup en ontwikkeling van de auto volledig in dienst staat van Verstappen. Vindt het een gewaagde keuze om alles op 1 man te gooien. Maar Verstappen heeft wel het talent ervoor. (Bron: https://racingnews365.com/red-bull-admit-that-car-development-has-had-impact-on-perez-form)

1 16-09-2022 13:58:02
bvonk
Moderator

Als een man zo duidelijk laat zien wat hij kan dan is het ook begrijpelijk om het zo te doen.

Verstappen is nu vooral onverslaanbaar maar dat wil Hamilton niet toegeven dus zegt hij maar Red Bull.

16-09-2022 15:55:32
cajos
Bronze Member

Mercedes : Er komen van ons uit geen updates meer aan zoals het er nu naar uit ziet.:
Dat vertelden ze vorig jaar ook en wat later kwam die raketmotor te voorschijn die zo'n 30 km/uur sneller was dan de rest, dus die geloven zeker nog in sprookjes, of het budget voor dit jaar is op.

0 16-09-2022 21:19:41
;