Menu
© Mercedes
Nieuws

Danner: "Was gewoon een domme actie van Hamilton"

12 reacties | 1469x gelezen
01-09-2022 10:10

ewald | Lewis Hamilton en Fernando Alonso zorgde voor de nodige perikelen tijdens de Belgische Grand Prix in de openingsronde.

Bron: Sport1

Beide coureurs raakte elkaar. Dat gebeurde in de Les Combes. Hamilton viel daarna. Hamilton nam de complete schuld op zich. Echter barstte Alonso uit in woede over de boordradio.

Alonso ging helemaal los over het incident op de boordradio. Hij noemde Hamilton een idioot. Hij verkondigde ook dat Hamilton alleen maar kan rijden als die start vanaf de eerste startrij. Hamilton reageerde er koel op de boodschap van Alonso. Maar nam wel de schuld op zich.

Christian Danner, voormalig Formule1 coureur, was niet echt gecharmeerd over de excuses van Hamilton. Het was vooral hoe Hamilton het incident beschreef. "Hamilton had gewoon de meeste schuld. Hij reed tegen Alonso aan. Echter zei hij daarna dat het niet zijn fout was omdat Alonso in zijn dode hoek reed. Is hij gek geworden."

Danner gaat ervanuit dat Hamilton erg goed wist wat hij deed. "Hij zag Alonso, haalde hem in en reed daarna tegen hem aan. Na de actie riep hij dat hij Alonso niet zag. Dat klopt gewoon niet. Of hij heeft een probleem met zijn korte termijn geheugen of hij wil niet toegeven dat het een domme actie was." Aldus Danner


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;