Menu
© Williams
Nieuws

Williams bevestigt Alexander Albon voor 2023

10 reacties | 1821x gelezen
03-08-2022 22:50

bvonk | Williams heeft vandaag aangekondigd dat Alexander Albon een meerderjarig contract heeft getekend bij het team. En de coureur zelf heeft dat ook bevestigd.

Bron: autosport.com

Vorige week maakte Sebastian Vettel bekend te gaan stoppen met de Formule 1. Daarna sloeg Aston Martin maandag meteen toe door Fernando Alonso weg te halen bij Alpine. Vervolgens maakte de Franse renstal op dinsdag bekend dat Oscar Piastri het zitje naast Esteban Ocon zou krijgen, maar een paar uur later ontkende de Australiër dat er een contract was voor 2023 en stelde dat hij volgend jaar niet voor Alpine gaat rijden.

Alpine lijkt dus nog op zoek naar een coureur naast Esteban Ocon maar kan nu ook een streep halen door de naam Alexander Albon. De Williams-coureur heeft namelijk een nieuw contract getekend met zijn huidige team. Het gaat om een meerjarige deal bij de renstal uit Grove.

De coureur zelf heeft de deal bevestigd: "Het is heel gaaf dat ik in 2023 bij Williams mag blijven, ik kijk ernaar uit om te zien wat we als team kunnen bereiken. Het team is keihard aan het pushen om progressie te boeken en ik ben heel gemotiveerd om deze reis voort te zetten en ons verder te ontwikkelen met de lessen die we samen leren."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;