Menu
© Red Bull
Nieuws

Horner: "Mercedes kan snel zijn in Frankrijk"

9 reacties | 1439x gelezen
18-07-2022 10:33

ewald | Mercedes was het afgelopen jaar één van de topteams in de Formule1. Dit seizoen is dat wat anders.

Bron: Motorsport

Op het moment zijn het Ferrari en Red Bull die die lakens uitdelen. Mercedes lijkt langzaam wat uit het dal te komen. Ze leken het vooral moeilijk te hebben met de nieuwe technische reglementen.

Nog steeds is het gat met Red Bull en Ferrari erg groot in Oostenrijk. Een week eerder, in Silverstone, was Hamilton nog erg competitief. Hamilton en zijn teamgenoot Russel waren maar goed voor vier podiumplaatsen de afgelopen vier races. De concurrentie lijkt nu pas door te krijgen dar er iets aan de hand blijkt te zijn.

Volgens Red Bull teambaas Horner zou het zo maar eens kunnen zijn dat Mercedes erg sterk is aankomende race in Frankrijk. "We verwachten dat Mercedes erg snel is in Frankrijk. De laatste twee races pakte niet slecht uit voor hen. Ze zijn langzaamaan weer terug in de strijd aan het komen. "

Het is volgens Horner helemaal niet slecht dat Mercedes weer wat van zich kan laten horen. "Ze blijven constant punten schoren. Ze zijn zeker een kanshebber in de race. Het is voor de fans alleen maar goed dat er zes auto om de zege strijden." Aldus Horner


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;