Menu
© Mercedes
Nieuws

Mike Elliot: "Hamilton is nog niet snel genoeg"

9 reacties | 1559x gelezen
27-06-2022 10:53

ewald | Mike Elliot, technisch directeur van Mercedes, laat in een analyse weten dat Hamilton, ondanks zijn indrukwekkende rondetijden tijdens de Canadese Grand Prix, toch nog niet genoeg snelheid had om te winnen.

Bron: Speedweek

Wel wist Hamilton weer eens boven zijn teamgenoot George Russel te eindigen. Hij pakte de derde plaats. Het is de hiermee de tweede keer dat hij een podiumplek wist te bemachtigen dit seizoen.

Hamilton kwam in Montreal als derde over de finish. Zijn tijd was bijna zeven seconden langzamer dan die van Verstappen die als eerste eindigden. Het verschil tussen Hamilton en de Sainz, de nummer twee was ongeveer zes seconden.

"Het is goed om te zien dat Lewis Hamilton de koplopers heeft kunnen bijhouden. Hamilton was snel maar nog niet snel genoeg. Ik ben tevreden met de positie die Hamilton gehaald heeft. Het was duidelijk dat we het tempo niet hadden om te winnen. Als je gaat kijken naar de tijden van zijn laatste ronden, dan zie je dat hij, ondanks zijn achterstand, nog een behoorlijke snelle ronde eruit weet te persen." Aldus Mike Elliot


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;