Menu
© Mercedes
Nieuws

Apple koopt rechten Formule 1-film Hamilton

1 reactie | 1136x gelezen
09-06-2022 10:23

ewald | Het gaat niet helemaal voor de wind dit seizoen voor Lewis Hamilton. Het lijkt erop dat de zevenvoudige wereldkampioen volledig uit vorm is.

Bron: Formule1nieuws

Ook de tegenvallende auto van Mercedes is iets waar hij mee worstelt. Dat het racen nu niet goed gaat staat haaks tegenover zijn andere ambities. Hamilton heeft namelijk een zeer ambitieus project van de grond gekregen.


Apple Studio heeft vandaag bekend gemaakt dat ze de rechten van een Formule1-film hebben weten te bemachtigen. Hamilton is daar de producent van. Brad Pitt zal daar de hoofdrol in gaan spelen. De film gaat over een gepensioneerde coureur die terugkeert in de Formule1 om een jonge teamgenoot te gaan begeleiden. Wanneer de film uit gaat komen is nog niet duidelijk.

Hamilton heeft meerdere grote namen aangetrokken voor zijn project. Het productiebedrijf van Brat Pitt zal de film gaan produceren. Het script zal geschreven gaan worden door Joseph Kosinski en Ehren Kruger. Die hebben ook het script gemaakt van de huidige Top Gun film. Het lag in de lijn der verwachting dat Hamilton dit zou gaan doen. Hij heeft namelijk al eerder interesse getoond in de filmindustrie. Hij is onder andere te zien in de film Cars en Zoolander.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bvonk
Moderator

Moet hierbij denken aan de film Driven met Sylvester Stallone waarin hij een andere coureur begeleid. Die film was alles behalve realistisch dus hoop dat ze hier toch voor een andere aanpak gaan.

De nieuwe Top Gun film is wel goed dus misschien gaat het wel wat leuks worden.

0 09-06-2022 15:43:44
;