Menu
© Red Bull
Nieuws

Horner: "Maakt ons niet uit wie er kampioen wordt"

12 reacties | 1931x gelezen
31-05-2022 10:15

ewald | Het afgelopen weekend in Monaco was erg succesvol voor het team van Red Bull.

Bron: Formule1nieuws

Sergio Perez kwam als eerste over de streep. Hiermee nam hij wraak op Verstappen voor het feit dat hij een week eerder voor hem plaats moest maken tijdens de Grand Prix in Spanje. Verstappen werd in Monaco derde.

De beide coureurs waren erg blij met deze uitslag. Er werd door het team een feestje gevierd. Het verschil in punten in het wereldkampioenschap is tussen de beide coureurs slecht 15 punten. Alleen Charles Leclerc, Ferrari-coureur, staat nog tussen beide in. Naast dat de coureurs van Red Bull teamgenoten zijn, zijn ze nu dus ook titelrivalen.

Voordat het seizoen gestart was leek het erop dat het team van Red Bull er alles aan ging doen om Max Verstappen weer wereldkampioen te laten worden. Maar nu doen de beide coureurs mee aan de strijd om het wereldkampioenschap. Christian Horner is hier dan ook duidelijk over in de pers. "Het maakt ons niet uit wie er wereldkampioen gaat worden. Ze krijgen beide evenveel kansen. Het seizoen is nog erg lang dus er kan nog veel gebeuren. Maar vooralsnog is het geweldig om de beide vooraan te hebben." Aldus Horner


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;