Menu
© Red Bull
Nieuws

Horner: "Maakt ons niet uit wie er kampioen wordt"

3 reacties | 1597x gelezen
31-05-2022 10:15

ewald | Het afgelopen weekend in Monaco was erg succesvol voor het team van Red Bull.

Bron: Formule1nieuws

Sergio Perez kwam als eerste over de streep. Hiermee nam hij wraak op Verstappen voor het feit dat hij een week eerder voor hem plaats moest maken tijdens de Grand Prix in Spanje. Verstappen werd in Monaco derde.

De beide coureurs waren erg blij met deze uitslag. Er werd door het team een feestje gevierd. Het verschil in punten in het wereldkampioenschap is tussen de beide coureurs slecht 15 punten. Alleen Charles Leclerc, Ferrari-coureur, staat nog tussen beide in. Naast dat de coureurs van Red Bull teamgenoten zijn, zijn ze nu dus ook titelrivalen.

Voordat het seizoen gestart was leek het erop dat het team van Red Bull er alles aan ging doen om Max Verstappen weer wereldkampioen te laten worden. Maar nu doen de beide coureurs mee aan de strijd om het wereldkampioenschap. Christian Horner is hier dan ook duidelijk over in de pers. "Het maakt ons niet uit wie er wereldkampioen gaat worden. Ze krijgen beide evenveel kansen. Het seizoen is nog erg lang dus er kan nog veel gebeuren. Maar vooralsnog is het geweldig om de beide vooraan te hebben." Aldus Horner


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

arts3
Silver Member

Mooie woorden van Horner.Nu de praktijk nog,als zich dezelfde situatie voordoet als
de vorige race in Spanje waarbij Perez Max voorbij liet.Kimi trapte er niet in,ik hoor hem nog “no”zeggen.

0 31-05-2022 11:11:46
Geeke
Gold Member

Max kan natuurlijk op zijn beurt zeggen "het maakt me niet uit met welk team ik kampioen word". Het zou me niet verbazen.

1 02-06-2022 14:38:34
RCH
Member

Ik zou zeggen: Doe maar dan. Laat maar net als Hamilton zien dat je wereldkampioen kan worden bij verschillende teams!

02-06-2022 17:19:43
;