Menu
© Pirelli
Nieuws

Brown: "Ricciardo voldoet niet aan onze verwachtingen"

3 reacties | 1154x gelezen
24-05-2022 13:25

ewald | De CEO van McLaren verwacht van Daniel Ricciardo nog altijd meer. Het is op het moment zo dat Lando Norris nog steeds beter is dan Ricciardo

Bron: Formule1nieuws

Dat liet hij het afgelopen weekend dan ook weer zien. Norris werd achtste en Ricciardo eindigde als twaalfde.

Toen Ricciardo de overstap maakte naar Renault waren de verwachtingen hooggespannen. Echter is daar tot nu toe nog niet veel van terecht gekomen. "Op dit moment heeft Lando nog een duidelijke voorsprong. We zouden willen dat ze een stuk dichterbij elkaar komen. We zouden willen dat er een mooi gevecht ontstaat binnen het team."

"Het lijkt erop dat Daniel nog niet helemaal comfortabel is in de auto. We hebben alles gedaan wat we konden. Het afgelopen weekend was het opnieuw teleurstellend en het voldeed niet aan onze of zijn eigen verwachtingen. We moeten als team er keihard aan blijven werken. We hopen dat het op een gegeven moment goed gaat lopen."

Dat Ricciardo een achterstand heeft op Norris is niet alleen te wijten aan zijn prestaties. Brown is erg te spreken over de resultaten van Norris. "We zien nu hoe goed Lando is. Ik denk dat hij één van de beste coureurs van de wereld is."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

f1stevie
Silver Member

de oude garde zoals Ricciardo, Vettel, Allonso verdwijnen stilaan uit beeld, ze kunnen nog wel eens uitblinken op een bepaalde race, maar de jeugd geeft alles mooi overgenomen ...
zo hoort het ook , dat gebeurd bij elke sport .

0 25-05-2022 18:22:24
Geeke
Gold Member

Alhoewel ik nog steeds geniet van Alonso zijn uitmuntende talent. Maar Ricciardo is het helemaal kwijt, het is ook geen kwestie meer van "rijstijl bolide past niet". Vettel is rijp voor een of andere sociale functie.

0 27-05-2022 07:39:11
arts3
Silver Member

Alonso kan nog races winnen,mits hij beschikt over de juiste auto.Geen teamorders
Meer in de f1 aub.Perez wou praten na de race in Spanje.Terecht.

0 27-05-2022 11:08:30
;