Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen: "Hoop dat alles goed gaat in Australië"

9 reacties | 1774x gelezen
07-04-2022 10:02

ewald | Net zoals veel andere coureurs kijkt ook Max Verstappen erg uit naar de Grand Prix van Australië aankomend weekend.

Bron: Verstappen

De Grand Prix wordt in Melbourne gereden dit weekend. De laatste keer dat er een Formule1 Grand Prix was in Melbourne was in 2019. De corona-crisis was de afgelopen jaren de spelbreker.

De coureurs zullen dit jaar wel te maken hebben met een compleet aangepaste baan. Er zijn op meerdere punten aanpassingen gedaan. Er zijn langzame bochten veranderd in snellere bochten. Ook zijn er aanpassingen gedaan zodat het inhalen wat eenvoudiger gaat worden op de baan.

Verstappen laat op zijn eigen website dat hij er erg naar uitkijkt: "Ik kijk er naar uit om weer in Australië te gaan racen, het is alweer eventjes geleden! De sfeer op het circuit is altijd super. De updates aan het circuit zullen interessant zijn. Ik denk dat het een groot verschil zal zijn, ik verwacht vooral veel van bocht 6 omdat daar de grootste veranderingen hebben plaatsgevonden. Er moeten nu meer inhaalmogelijkheden zijn en dat is altijd positief."

Het circuit in Melbourne kan wel eens stoffig zijn. Het is dus nog even afwachten hoe de auto's gaan presteren op de baan aanstaande zondag.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;