Menu
© Ferrari
Nieuws

Binotto: "Red Bull is momenteel de sterkste"

10 reacties | 1796x gelezen
05-04-2022 13:33

ewald | Na een tweetal magere jaren voor het team van Ferrari lijkt het erop dat ze zijn teruggekeerd in de top van de Formule1.

Bron: Formule1nieuws

Charles Leclerc wist de eerste wedstrijd van het seizoen in Bahrein te winnen. Ook in de Grand Prix draaide ze mee in de top van het veld. Leclerc wist daar uiteindelijk tweede te worden voor zijn teamgenoot Carlos Sainz.

De grootste concurrentie voor Ferrari komt uit Oostenrijk. Red Bull Racing is net zo sterk. Dat was goed te zien in de eerste twee races van het seizoen. Leclerc moest het tweemaal uitvechten met de regerend wereldkampioen, Mac Verstappen.

Het lijkt erop dat het een spannende strijd gaat worden tussen de beide teams dit jaar. Ferrari is zich daarvan bewust. "Het is erg lastig om het niveau hoog te houden gedurende het gehele seizoen. Maar dat geldt voor alle teams. In 2018 kwamen we op een achterstand te staan. Sindsdien hebben we ons weten te verbeteren. We zijn dus nu beter voorbereid op wat er gaat komen."

"Mercedes blijft wat achter. Ik denk dat Red Bull momenteel de sterkste is en ook de favoriet van het moment." Aldus Binotto


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;