Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen en Pérez kijken uit naar Grand Prix van Jeddah

9 reacties | 1503x gelezen
24-03-2022 10:04

ewald | Sergio Perez en Max Verstappen gaan ervan uit dat ze punten gaan scoren voor Red Bull in de aankomende Grand Prix in Saoedi-Arabië.

Bron: Formule1nieuws

In de afgelopen Grand Prix leek het erop dat ze ook punten zouden pakken voor het team. Helaas begaven de beide wagens het aan het einde van de race. Desondanks kijken de beide coureurs uit naar de aanstaande Grand Prix in Jeddah.

"Het was het afgelopen weekend erg zwaar voor iedereen binnen het team. Je doet het samen als een team, ook als je verliest. Maar we komen ook samen sterker terug, In Bahrein hebben we laten zien dat we competitief zijn. We hebben dan ook een heel erg god pakket. Het was pas de eerste race van het seizoen. Er is dus nog niets verloren." Aldus Verstappen

Ook Perez moest de race vroegtijdig beëindigen. Het leek erop dat hij kampte met dezelfde problemen. "Ik moest nog maar één ronde rijden voor de finish. We hebben een competitieve auto die we ook meenemen naar Saoedi-Arabië. Ik heb er vertrouwen in voor aankomend weekend." Aldus Perez.

Het is de tweede keer dat het Jeddah Cornische Circuit op de kalender staat. Verstappen wist toen een tweede plaats te bemachtigen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;